30 april 1938 – 30 april 2018
en nog steeds een begrip

Een schoon en opgeruimd kantoor is het visitekaartje van uw organisatie.
Daarom zijn de specialisten van Willemsen Schoonmaakorganisatie dagelijks in de weer om uw pand netjes te houden.
Van het reinigen van uw sanitaire ruimtes, het onderhouden van uw vloer/tapijt, het wassen van uw ramen etc. noem maar op, wij staan voor u klaar. Of het nu een éénmalige opdracht is of periodiek onderhoud, niets gaat ons te ver.
Schoonmaken is een vak en laat dat nou net onze passie zijn.

Glasbewassing

Glasbewassing vraagt om ambachtelijk vakmanschap van ervaren glazenwassers.
Naast een verplichte opleiding zijn onze medewerkers professioneel getraind om ook op grote hoogtes veilig en verantwoord te werken.

Zij hebben vanuit ons de beschikking over Arbo-gecertificeerde hoogwerkers, ladders en klimmaterialen.
Deze dienen zij altijd te gebruiken voor hun eigen veiligheid.

Tapijtreiniging

Voor het reinigen van uw tapijt maken wij gebruik van de RX-20 Rotary Jet Extractor. Deze machine werkt volgens het sproei- extractiesysteem. Hierbij wordt het tapijt geïnjecteerd met verwarmd water dat in de machine op druk wordt gebracht. Er zijn vijf roterende sproeiers die 130 toeren per minuut maken waarna vijf roestvrijstalen zuigmonden het karwei afmaken. Hierbij wordt een snelle droogtijd gegarandeerd waarbij het resultaat lang aanhoudt.

Sanitair Hygiëne 

Hygiëne in sanitaire ruimtes is voor iedereen belangrijk, vooral daar waar de bezoekfrequentie hoog is.
Wij verzorgen het dagelijks onderhoud van zowel grote als kleine sanitaire ruimtes, waarbij wij ook dieptereiniging uitvoeren. Hierbij moet u denken aan de stortbakken, reservoirs, toiletpotten, wanden en vloeren.

Daarnaast worden natuurlijk ook douche- en kleedruimtes gereinigd. Naast het schoonmaken dragen wij ook zorg voor de aanvulling van toiletpapier, zeepdispensers en handdoekautomaten. Controle op deze werkzaamheden vindt altijd plaats, waardoor u niet naar deze ruimtes hoeft om te kijken.

Reiniging raamdecoratie

Om uw raamdecoratie, zoals luxaflex en lamellen, te reinigen maken wij gebruik van Europa’s eerste mobiele wasserij. Hierdoor kunnen wij de reiniging bij u voor de deur uitvoeren en hangt deze na twee uur weer op zijn plek. Voor de reiniging wordt gebruik gemaakt van ultrasonore apparatuur die speciaal ontwikkeld is voor de reiniging van raambekleding.
Met behulp van water, zeep en geluidstrillingen wordt het vuil los getrild waarna een intensieve schoonspoelbeurt volgt. Om harde lamellen en luxaflex weer van een goede bescherming te voorzien worden deze behandeld met een glanscoating. Zo bent u weer voor tijden verlost van deze stofnesten.

Gevelreiniging

Voor gevelreiniging wordt gebruik gemaakt van het VenClean Safe Zandwas systeem. Dit systeem wordt alleen bediend door de medewerkers die het volledig beheersen en het zonder risico weten te hanteren. Dit wordt niet alleen gedaan voor de veiligheid van de medewerker maar ook voor het behoud van uw gebouw. In het geval van ondeskundig gebruik kan er namelijk schade ontstaan aan uw gebouw.

Dit systeem werkt volgens een gecombineerde werking van lucht, water en een op de ondergrond afgesteld zandwasmiddel. In dit middel zijn geen chemicaliën of zuren verwerkt en is dus niet belastend voor het milieu.

Installeren en/of reinigen duivenwering

Ze lijken zo lief en aardig als ze in een koor op het dak staan te koeren. Maar ze zijn minder onschuldig dan ze lijken.
Duivenmest kan niet alleen leiden tot schade aan gebouwen, maar is ook een vorm van lucht- en milieuvervuiling. Daarnaast kunnen duiven ziektes overbrengen wat het van belang maakt om daar waar mogelijk is duiven te weren.

Afhankelijk van de locatie en het object heeft Willemsen Schoonmaakorganisatie verschillende systemen en technieken in huis om dit mogelijk te maken.
Deze methodes werken afdoende en zijn uiteraard diervriendelijk.

Hydrocultuur

Naast het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden kunt u ons ook inschakelen voor uw hydrocultuur.
Bij de inrichting van een nieuw pand of renovatie van een bestaand pand wordt steeds meer rekening gehouden met ruimte voor planten. Mensen voelen zich hier namelijk prettig bij en het geeft een vertrouwd gevoel.

Planten worden echter niet alleen gebruikt voor deze factoren, maar ze spelen ook een belangrijke rol in de luchtzuivering en geluidsdemping van uw gebouw. Dit zijn essentiële waarden die u kunt toevoegen aan uw binnenruimte.

Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud van deze planten.

Schoonmaak bij nieuwbouwoplevering

Een samenspel tussen bouwploeg en schoonmaakploeg.
Een bouwploeg moet zich voor 100% kunnen concentreren op de werkzaamheden. Zij moeten zich dan ook niet druk maken over het feit of alles wel opgeruimd is, dit is de verantwoording van de schoonmaakploeg. Zo wordt er geen kostbare bouwtijd verspild en wordt de opleverdatum niet in de weg gestaan.

Dankzij onze flexibele organisatie kunnen wij extra wensen en “late” opdrachten probleemloos uitvoeren. Uiteraard verzorgen wij ook de complete reiniging voor dat de oplevering van de nieuwbouw plaatsvindt.

Vendor

Al vanaf het eerste begin wordt er gebruik gemaakt van de producten van Vendor. Zij leveren alle producten die betrekking hebben op de toiletruimtes. Hierbij moet gedacht worden aan handdoekautomaten of zeepdispensers, maar ook aan dameshygiëne.
Vendor beschikt over het certificaat voor Maatschappelijk Ondernemen en schenken daarnaast volop aandacht aan duurzaamheid. Vele producten van Vendor hebben het milieulabel. Tevens beschikt Vendor over de diverse keurmerken.