Als schoonmaakbedrijf in Hengelo nemen we u veel werk uit handen

Voor elke klus kunt u bij ons terecht, zowel zakelijk als particulier

Er zijn af en toe werkzaamheden die u zelf niet kunt uitvoeren. Bijvoorbeeld omdat u niet over voldoende tijd of materialen beschikt. In dat geval wilt u altijd kunnen terugvallen op de best mogelijke partner.

Als het in zo’n geval over schoonmaken gaat, zijn wij hét schoonmaakbedrijf in Hengelo waar u naar op zoek bent. Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor het schoonmaken van uw winkel, school of woning, maar ook voor een professionele reiniging van bijvoorbeeld een zonwering. In alle gevallen maken onze professionele mensen gebruik van nieuwe technieken en de beste apparatuur. Daardoor bent u altijd gegarandeerd van resultaten op topniveau.

Zoek niet verder naar een schoonmaakbedrijf in Hengelo

Onze werkzaamheden richten zich niet alleen op het schoonmaken van alles wat vies geworden is, maar ook op het voorkomen van verontreiniging. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het plaatsen van duivenwering. Daarmee voorkomt u dat ontlasting grote schade toebrengt aan de gevel van uw pand. Ook kunnen we uw tapijt en zonwering professioneel reinigen zodat de levensduur van deze producten langer wordt.
Kortom: waar u ook naar zoekt op schoonmaakgebied, wij kunnen het voor u doen. En natuurlijk werken wij alleen wanneer het u schikt. Onze mensen zijn namelijk niet gebonden aan kantoortijden, waardoor onze werkzaamheden u niet hoeven te hinderen. Daarnaast werken we ook in omliggende plaatsen als Enschede, Almelo, Haaksbergen en Oldenzaal.

Heeft u een klus voor ons?

Wilt u direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Kijk op onze contactpagina en laat ons weten wat u wilt laten schoonmaken.

Natuurlijk kunnen we ook contact met u opnemen. Op de contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, waarna we u zo snel mogelijk benaderen.