Maatwerk: “Vanuit ons pand aan de tweede Emmastraat worden onze medewerkers aangestuurd”
Flexibel: “Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar”
Vernieuwend: “Altijd werkend met de nieuwste technieken en middelen”
Passie: “Schoonmaken is een vak”

nAlgemeen
Willemsen Schoonmaakorganisatie is opgericht in 1938 met de gedachte om garantie te geven van hoogwaardige schoonmaakhulp. In de loop van de jaren is er echter veel veranderd. Ondanks alle collega-bedrijven die in de loop van de tijd zijn ontstaan is Willemsen Schoonmaakorganisatie al 80 jaar toonaangevend in de schoonmaakwereld. Ons vaste team van gediplomeerde specialisten voeren zowel éénmalige als herhalende opdrachten uit. Om de taken op de best mogelijke manier uit te voeren wordt er gewerkt volgens een vast werkprogramma. Dit programma wordt samen met u opgesteld tijdens het offertetraject om zo samen met u de optimale kwaliteit te kunnen leveren.

Vestiging
Vanuit onze vestiging aan de Tweede Emmastraat 14, worden al onze medewerkers aangestuurd. Onze kantoormedewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.00 tot 15.00 uur. Om u ook van dienst te zijn in het geval van calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar op onze vast telefoonnummer 053- 431 11 66.

Certificaten
Om u onze kwaliteit te waarborgen beschikken wij over meerdere certificaten. Elk jaar worden wij getoetst op de kwaliteit van onze diensten door een onafhankelijk certificatie instelling. Hierbij wordt niet alleen gelet op de geschreven procedures maar ook op de toepassing in de praktijk.

 

Kwaliteit                          NEN 4400-1               Keurmerk

Theo Willemsen jr, Algemeen Directeur
Monique Wessels, Adjunct Directeur
Carola Oude Munnink, Hoofd Projectleiding
Nynke Middel, Office Manager
 José Nijhof, Financiën
Karin Kost, Back Office
De contactgegevens van onze medewerkers mogen niet voor acquisitie doeleinden worden gebruikt.