Een schoon werkklimaat resulteert in een betere productiviteit. Uw medewerkers zitten beter in hun vel en presteren daardoor beter.
Willemsen Schoonmaakorganisatie kan ingezet worden om dit klimaat te creëren. Het aantal schoonmaakuren wordt aangepast per ruimte, de omvang van het gebouw en het aantal gebruikers. Deze schoonmaakuren kunnen zowel binnen als ook buiten uw werktijden worden ingezet.

De werkzaamheden tijdens kantooruren worden over het algemeen als prettig ervaren, waarbij het eenvoudig is om zo met onze medewerkers te communiceren.

Winkels en winkelcentra

Een schone zaak zorgt voor een opgeruimd gevoel. Dit geldt niet alleen voor uzelf en uw medewerkers maar zeker ook voor uw klanten. Willemsen Schoonmaakorganisatie verzorgt al vele jaren de schoonmaakwerkzaamheden in verscheidene winkels en winkelcentra en is dan ook gespecialiseerd in het schoonmaken van deze ruimtes.
Of het nu gaat om een reiniging van een winkel, grote supermarkt of een compleet winkelcentrum wij leveren u altijd een schone, frisse en nette omgeving voor u en uw klanten.

 Horeca

Gezelligheid kent geen tijd, maar wie ruimt de restanten op? Het antwoord laat zich raden. Onze werktijden zijn net zo flexibel als in de horeca.
U kunt ons ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat inzetten om binnen uw bedrijf schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Hierbij wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de bruine kroeg en het betere restaurant. Want waar we ook zijn
wij leveren altijd het gewenste resultaat!

Kinderdagverblijven en scholen

Of het nu om een kinderdagverblijf of een onderwijsinstelling gaat, kinderen hebben recht op een schoon leef- en werkklimaat. Uiteraard geldt dit ook voor hun begeleiders. Een vies toilet, een stoffige garderobe, vlekken op de vloer, kauwgom onder de stoelen, je maakt wat mee als schoonmaakploeg. Maar gelukkig zijn we bij Willemsen wel wat gewend. Per slot van rekening lopen we al heel wat jaren mee in schoonmaakland. Niemand hoeft ons te leren hoe je met een strak rooster toch elke keer de hoogste cijfers kunt scoren.

Medische praktijken

Wij hebben de apparatuur, middelen en medewerkers in huis die uw praktijk 100% klinisch schoon kunnen maken.
Deze werkzaamheden verrichten we niet alleen overdag maar ook in de avond- en weekenduren